Endodontie

tandpijn

Tandpijn is een van de meest voorkomende klachten in de tandheelkunde. Deze tandpijn kan het gevolg zijn van vergevorderd tandbederf, een heel diepe vulling, beschadiging van de tand door bijvoorbeeld een klap of een val, … Een ‘ontstoken tandzenuw’ gaat dus dikwijls gepaard met felle tandpijn, maar kan ook pijnloos zijn. De tandarts zal in eerste instantie de zenuw uit de wortelkanalen van de tand halen. In een latere fase zullen deze wortelkanalen definitief moeten opgevuld worden. Wanneer er te weinig van de eigen tand overblijft, zal een kroontje (of ‘stifttand’) gemaakt moeten worden. De wortelkanaalbehandeling gebeurt onder microscoop of vergroting.

MOND TANDARTSENPRAKTIJKEN

Beste patiënt,

Na vele fantastische jaren het genoegen te hebben gehad om u in onze tandartspraktijk Dentomat te mogen behandelen, hebben wij voor de groei van onze praktijk besloten om deze aan te sluiten bij MOND Tandartsenpraktijken.

Wij hebben al deze jaren met veel werklust en passie voor u klaargestaan en zullen dat ook blijven doen, ondersteund door de professionele omkadering vanuit MOND én op een nieuwe locatie.

We openen op 18 mei de deuren van onze splinternieuwe praktijk in de Zuiderlaan 11 bus 12 te Waregem. Verder verandert er voor u als patiënt niets.

U kunt voor afspraken nog steeds telefonisch terecht op het nummer +32 56 60 99 11

Wij kijken alvast uit naar al het goede dat deze samenwerking in de toekomst zal brengen.

Vriendelijke groeten,

Het voltallige team van Dentomat
en MOND Tandartsenpraktijken

MOND Waregem

Zuiderlaan 11, bus 12
8790 Waregem
Tel.:+32 56 60 99 11
E-mail : info@mondwaregem.be
Bezoek onze nieuwe website: www.mondwaregem.be