Bleken van tanden

dentomat,Hans Matthys ,dentomat, Dentomat tandartsenpraktijk, tandarts waregem, tandarts ronse

In de loop van de jaren kunnen kleurstoffen ervoor zorgen dat uw tanden gaan verkleuren.
Boosdoeners zijn hier onder andere sigaretten, koffie, thee en rode wijn. Deze producten zorgen voor externe verkleuringen die de tanden donkerder maken. In deze gevallen kan met door te bleachen of het bleken van de tanden ervoor zorgen dat het gebit weer wit wordt.

Bij Dentomat werken we met op maat gemaakte bleeklepels die u meeneemt naar huis voor een homebleaching. Hiervoor zijn 2 afspraken nodig.

In een eerste afspraak neemt de tandarts een precisie afdruk van uw gebit dus zowel van de bovenkaak als van de onderkaak. Dit wordt opgestuurd naar het labo dat passende individuele bleekmallen opmaakt.

In een tweede afspraak komt u deze mondstukjes samen met de bleach gel ophalen en krijgt u alle instructies om uw gebit thuis te bleachen. Zo bent u in de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe wit u uw gebit wenst.

We adviseren om een 5 tal keer met de bleekbeugeltjes te slapen en na elke keer het resultaat te analyseren.

MOND TANDARTSENPRAKTIJKEN

Beste patiënt,

Na vele fantastische jaren het genoegen te hebben gehad om u in onze tandartspraktijk Dentomat te mogen behandelen, hebben wij voor de groei van onze praktijk besloten om deze aan te sluiten bij MOND Tandartsenpraktijken.

Wij hebben al deze jaren met veel werklust en passie voor u klaargestaan en zullen dat ook blijven doen, ondersteund door de professionele omkadering vanuit MOND én op een nieuwe locatie.

We openen op 18 mei de deuren van onze splinternieuwe praktijk in de Zuiderlaan 11 bus 12 te Waregem. Verder verandert er voor u als patiënt niets.

U kunt voor afspraken nog steeds telefonisch terecht op het nummer +32 56 60 99 11

Wij kijken alvast uit naar al het goede dat deze samenwerking in de toekomst zal brengen.

Vriendelijke groeten,

Het voltallige team van Dentomat
en MOND Tandartsenpraktijken

MOND Waregem

Zuiderlaan 11, bus 12
8790 Waregem
Tel.:+32 56 60 99 11
E-mail : info@mondwaregem.be
Bezoek onze nieuwe website: www.mondwaregem.be