Hans Matthys

Hans Matthys ,dentomat, Dentomat tandartsenpraktijk, tandarts waregem, tandarts ronse

Tandarts

Waarvoor kan u bij mij terecht:

De praktijk, gelegen te Waregem ging van start in oktober 1988 als een solopraktijk – nu reeds 28 jaar geleden. Vanaf het begin ging mijn focus uit naar de tandimplantologie, die toen nog in zijn kinderschoenen stond. Die passie bracht me al vlug in contact met de eerste pioniers; Dr. A. Kirsch en Dr. K. L. Ackermann, Filderstadt – Duitsland, Dr. Ch. Babbush, Cleveland Ohio – USA en Dr. P. Wöhrle, Newport Beach CA – USA, bij wie ik later opleiding mocht genieten.

In 1994 werd mij gevraagd internationaal referent te worden voor de firma Friatec, het latere Dentsply, om opleidingen en cursussen te geven in het buitenland. Op deze manier bleef ik  op de hoogte van de nieuwste technieken in de tandheelkunde en implantologie. Sedert 2012 ben ik referent voor de firma Nobel Biocare, de wereldleider op gebied van innovatie en ontwikkeling in dit vakgebied.

Sinds 2013 is de praktijk omgebouwd naar een groepspraktijk waar meerdere tandartsen met verschillende specialisaties onder één dak samen werken. Tevens leiden we jonge collegae op die de kans krijgen om zich te ontplooien binnen een zeer jong en gemotiveerd team.

Kantoor

Kantoor #1 Kantoor #2

Aanwezig op :

Maandag; Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Telefoon:

056/60.99.11

Email:

dentomat@telenet.be

Uw glimlach en mondzorg onder één dak!

Welkom in mijn groepspraktijk Dentomat!