Implantologie

dentomat

Een implantaat kan je mond weer functioneel en mooi te maken wanneer je om welke reden dan ook een of meerdere tanden verloren bent en je wilt deze vervangen.

Er wordt op chirurgische wijze een schroefje in het kaakbot geplaatst. Dit implantaat dient als nieuwe betrouwbare wortel voor een nieuwe tand. Het grote voordeel hiervan is dat die niet te onderscheiden is van een echte én hetzelfde comfort biedt.

Implantaten kunnen hun dienst bewijzen voor een enkelvoudige kroon, voor een meerdelige brug en voor een vaste en uitneembare prothese.

MOND TANDARTSENPRAKTIJKEN

Beste patiënt,

Na vele fantastische jaren het genoegen te hebben gehad om u in onze tandartspraktijk Dentomat te mogen behandelen, hebben wij voor de groei van onze praktijk besloten om deze aan te sluiten bij MOND Tandartsenpraktijken.

Wij hebben al deze jaren met veel werklust en passie voor u klaargestaan en zullen dat ook blijven doen, ondersteund door de professionele omkadering vanuit MOND én op een nieuwe locatie.

We openen op 18 mei de deuren van onze splinternieuwe praktijk in de Zuiderlaan 11 bus 12 te Waregem. Verder verandert er voor u als patiënt niets.

U kunt voor afspraken nog steeds telefonisch terecht op het nummer +32 56 60 99 11

Wij kijken alvast uit naar al het goede dat deze samenwerking in de toekomst zal brengen.

Vriendelijke groeten,

Het voltallige team van Dentomat
en MOND Tandartsenpraktijken

MOND Waregem

Zuiderlaan 11, bus 12
8790 Waregem
Tel.:+32 56 60 99 11
E-mail : info@mondwaregem.be
Bezoek onze nieuwe website: www.mondwaregem.be